Puunkuljetus

Puunkuljetus asiakkaan tarpeiden mukaan sisältyy myös SKAV-yhtiöiden tarjoamiin palveluihin. Oli kyse puiden kuljettamisesta metsästä tehtaalle tai tien varteen, hoidamme sen nopeasti ja tehokkaasti kokeneen henkilöstömme ja laadukkaan kalustomme avulla.

Älä turhaan viivyttele metsässä seisovien tai makaavien puiden kanssa vaan ota meihin yhteyttä niin järjestetään ne hyötykäyttöön. Löydämme jokaiselle asiakkaallemme hänelle sopivan ratkaisun puunkuljetustarpeeseen. SKAV-yhtiöt järjestää puusi juuri sinne minne haluatkin.

Metsässä makaava puu on riski

Puiden makuuttaminen metsässä lisää kaarnakuoriaisen esiintymisen todennäköisyyttä, jonka vuoksi turha aikailu puunkuljetuksen suhteen on ajattelematonta. Puut on hyvä saada kuljetettua jatkokäyttöä varten, jotta ne saadaan hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla ja vältytään esimerkiksi kaarnakuoriaisen aiheuttamilta ongelmilta.

Lähi- ja kaukokuljetus

Puunkuljetus tienvarteen kuormatraktorilla tai kaukokuljetus puutavara-autolla kuuluu yrityksemme tarjoamiin palveluihin. Kokeneet kuormatraktorin kuljettajamme varmistavat jopa kymmeniä prosentteja paremman tuottavuuden kuin kilpailijoillamme. Puunhankinnan logistisessa ketjussa erot kertautuvat, jonka vuoksi osaaminen on tärkeää kaikissa vaiheissa myös puunkuljetuksessa. Meillä henkilökunta on koulutettu hoitamaan tehtäviään, jonka lisäksi työnjohto on jatkuvasti aktiivisesti ohjaamassa kokonaisuutta. Tämä varmistaa korkeimman mahdollisen tuottavuuden, joka takaa asiakkaalle edullisimman lopputuleman.

Ota yhteyttä meihin tästä!