Puunkorjuu

Tyytyväiset asiakkaamme ovat usein yllättyneet kuinka vaivattomasti ja helposti koneellinen puunkorjuu voidaan järjestää. Nykyaikaisen kalustomme ja osaavan henkilöstömme ansiosta projektit toteutetaan laadukkaasti ja aikataulussa pysyen. Meille asiakkaan tyytyväisyys on sydämen asia.

Suuret ja sekä pienet puunkorjuu-urakat ovat meille mahdollisia. Kalustomme mahdollistaa hyvinkin suurten asiakkaiden palvelemisen, jonka vuoksi koko ei ole meille ongelma. Työskentelemme myös menestyksellisesti ympäri vuoden karuissa ja vaativissakin olosuhteissa. Kykenemme palvelemaan asiakasta kokonaisvaltaisesti alusta loppuun asti, mutta myös erilaiset ratkaisut tältä väliltä voidaan toteuttaa juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Joustava toimialue

Toimialueenamme on pääasiallisesti Pohjois-Karjala ja Etelä-Kainuu, mutta otamme vastaan työtehtäviä myös muualta, ulkomaita myöten. Henkilöstömme on suorittanut onnistuneesti useita urakoita esimerkiksi Venäjällä ja Keski-Euroopassa, jonka vuoksi työn sijainti on aina neuvoteltavissa, eikä se muodostu esteeksi projekteille. Tuntemus erilaisissa ympäristöissä toimimisesta varmistaa erinomaisen lopputuloksen ilman ikäviä yllätyksiä ja viivästyksiä.

Puunkorjuu asiakkaan ehdoilla

Asiakkaillemme, yrityksille ja yksityisille henkilöille, on aina löytynyt sopiva ratkaisu koneellisen puunkorjuun toteutukseen. Sopimalla ja suunnittelemalla huolellisesti urakat, hoituvat ne vaivattomasti aikataulun mukaisesti. Suunnittelemalla ennakkoon ja työn aikana pienennetään merkittävästi asiakkaalle koituvaa hintaa ja vaivaa. SKAV-yhtiöt Oy varmistaa vihreän kullan ammattitaitoisen hyödyntämisen asiakkaan vaatimusten mukaan.

Ota yhteyttä meihin tästä!